Берлускони: Имам сериозна връзка и никога не съм плащал за секс
Берлускони: Имам сериозна връзка и никога не съм плащал за секс / Reuters

Италианският премиер Силвио Берлускони заяви, че откакто се е разделил със съпругата си, има сериозна връзка и отрече категорично твърденията, че е плащал за секс с непълнолетна екзотична танцьорка, съобщи Ройтерс.

Берлускони направи изненадващото разкритие за сериозната си връзка в момент, в който вниманието на медиите е фокусирано върху подозренията, че премиерът е предоставял луксозни апартаменти на 13 красавици и им е плащал, за да присъстват на бурни партита и да оказват компаньонски услуги.

Медийният магнат е заподозрян също, че е плащал за секс на 17-годишната мароканка Карима ел Махруг, известна като Руби Рубакуори (Руби, разбивачката на сърца).

"Абсурдно е въобще да си помисли човек, че бих платил за секс с жена. Това е нещо, което не ми се е случвало нито веднъж през целия ми живот. Бих го сметнал за унизително", заяви Берлускони, цитран от БТА.

"Откакто се разделих [със съпругата си Вероника Ларио - бел. ред.] - макар че не исках да го обявявам, за да не я излагам на интереса на медиите - имам стабилна романтична връзка с дама, която очевидно често е била с мен на тези вечеринки и със сигурност не би позволила, било то на вечеря или след това, да се случат тези абсурдни неща, които си измислят някои вестници", добави премиерът.

През 2009 г. съпругата му подаде молба за развод, след като се разкри, че премиерът е присъствал на 18-ия рожден ден на манекенката Ноеми Летиция, на която подарил скъп подарък. Тогава Ларио заяви, че не може да остане с мъж, който обича да "спохожда непълнолетни".

Берлускони Имам сериозна връзка и никога не съм плащал за секс
netinfo

17-годишната мароканка Карима ел Махруг