Арестуваха американка, след като отрязала пениса на съпруга си
Арестуваха американка, след като отрязала пениса на съпруга си / снимка: Reuters

Властите в Гардън Гроув, Южна Калифорния, задържаха 48-годишна американка, която упоила съпруга си, отрязала пениса му и го изхвърлила на боклука, като го смляла с мелницата за хранителни отпадъци в кухненската мивка, съобщи Асошиейтед прес.

Катрин Бекър упоила жертвата, като му сервирала наркотик във вечерята в понеделник. 51-годишният мъж, чието име не се съобщава, се почувствал зле и си легнал, след което загубил съзнание. Съпругата завързала краката и ръцете му за леглото, изчакала да се свести и го нападнала с 25-сантиметров кухненски нож, разказа лейтенант Джеф Найтингейл от местната полиция. Мъжът е бил в съзнание, когато пенисът бил отстранен, подчерта полицаят.

Бекър сама се обадила на дежурния диспечер и насочила пристигналия екип към съседната стая, в която парамедиците намерили обилно кървящата жертва. След претърпяна операция мъжът се намира в тежко състояние в медицински център в Калифорнийския университет, но според лекарите ще оцелее, посочва БТА. Задържаната ще се яви пред съдия днес, след като й бяха повдигнати няколко обвинения, сред които нападение със смъртоносно оръжие, прилагане на упойващо вещество с престъпна цел и семейно насилие. Наложена й е парична гаранция от 1 млн. долара.

Двойката живеела в апартамент в комплекс за работническата класа. Съседка от долния етаж разказа за АП, че двамата били женени от декември и били в процес на развод. Нямали деца и изглеждали много кротки хора. Полицията не е получавала предишни сигнали или оплаквания за домашно насилие или нарушаване на обществения ред.

Случаят накара агенциите да припомнят за Лорена Бобит, която през 1993 година отряза пениса на мъжа си във Вирджиния. Тя твърдеше, че е жертва на дългогодишно сексуално насилие и бе оправдана по невменяемост.