Тя е една от най-богатите актриси в индустрията, с от най-стабилните бракове в Холивуд, участва в множество благотворителни кампании и е представител на Unicef. Ето и какво още не знаем за индийската звезда Приянка Чопра.

Носителка на титлата Мис Свят 18-годишна, Приянка започва кариерата си на модел, като участва в конкурса Мис Свят. През 2000 г. е коронясана като победител и се нарежда като петата Мис Индия, която достига до това отличие.

Номадско детство

Родената в Джамшедпур, Индия звезда има изпълнено с пътувания детство. И двамата ѝ родители са лекари в индийската армия и не спират да обикалят света. Дори част от образованието си тя завършва в държавното училище на армията в Барейли.

Иска да стане авиоинжинер

Преди да спечели Мис Свят и актриса, Приянка мечтае да бъде авиационен инженер. Но съдбата има други планове, и когато брат ѝ я записва за конкурса за красота, мечтата ѝ да работи за НАСА остава на заден план.

Приянка Чопра откровено за любовта и големите провали в живота (ВИДЕО)

Ролята ѝ в „Quantico“ я хвърли в центъра на вниманието Като една от най-големите филмови звезди в Индия, Чопра е известна актриса, много преди да започне да снима в холивудски продукции. Главната ѝ роля в сериала „Quantico“ я прави първата индийска актриса, в историята на телевизията, която участва в сериал в праймтайма.

Тя притежава собствена продуцентска компания

След дълги години работа в кино индустрията, Приянка стартира Purple Pebble Productions заедно с майка си д-р Мадху Чопра. Компанията има за цел да премахне границите за артистите, които идват от други държави. Приянка продуцира филми като „Ventilator“, който печели три национални награди в Индия.

Връзката ѝ с Ник Джонас започва чрез съобщение В интервю тя споделя, че Ник е този, който прави първата стъпка. Той изпраща съобщение на нейния колега от „Quantico“ Греъм Роджърс, заявявайки: „Приянка е уау!." Връзката им бързо процъфтява в директни съобщения в Twitter, а останалото е история.

Приянка пише и преди мемоарите си „Unfinished“ През 2009 г. тя за първи път се впуска в писането. Звездата има собствена колонка в Индостан Таймс, която е озаглавена „Колонката на Приянка Чопра. В нея тя обсъжда въпроси свързани с живота и безопасността на жените в страната.

Истински филантроп

Приянка Чопра е пламенна феминистка и също така е оказала голямо влияние върху правата на децата. Освен като посланик на добра воля на ООН, тя основава собствена фондация, която има за цел да подкрепи деца в неравностойно положение, и по-специално, тяхното образованието и здравни грижи.