Приянка Чопра и Ник Джонас са безспорно една от най-харесваните светски двойки, които феновете обожават. Съвсем скоро актрисата определи брака с Ник като "благословия", а животът с него като радост всеки ден, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Божествената перла на Индия Приянка Чопра (СНИМКИ)

Приянка Чопра не е предполагала, че всичко в живота ѝ ще се промени. Оказва се обаче, че един човек може да преобърне света ти - както в положителен, така и в отрицателен план. Тя сподели, че с Ник са като един отбор, винаги са заедно и вървят смело напред.

Красавицата Приянка Чопра от мис Свят до голямото кино (СНИМКИ)

Имат си традиция всяка вечер да са заедно на масата. "Това е истинска радост. Чувствам се много, много благословена", споделя актрисата.
Звездата от "Куонтико" каза "Да" на музиканта през 2018 година и сподели, че обича да бъде всеки ден до своята половинка.

Любовната приказка на Приянка Чопра и Ник Джонас (ВИДЕО)

Актрисата не скрива и провалите в живота си, с които се е справяла сама. Тя ги определя като стълба.

"Аз съм загубила много битки. Направила съм много, много филми, които никой не е гледал. Какво правиш след загубите е това, което те определя като човек. За мен животът е като стълба. Никога не е само дестинация", споделя Чопра. 38-годишната актриса вярва, че тя е трябвало да работи двойно повече, за да има позицията, която има в момента. Приянка е решена да създаде повече възможности на малцинствените групи в Холивуд.