Суперзвездата Приянка Чопра е безспорно една от най-красивите актриси в света. 38-годишната съпругата на Ник Джонас обаче не е криела никога, че има корекция по себе си, която обаче е била наложителна. Скоро тя сподели стар свой кадър, на който е абсолютно неузнаваема. Става дума за снимка, правена преди да претърпи ринопластика (корекция на носа), която е променила драстично външния ѝ вид. Каналът "VIP Box" във vbox7 разказва.

Божествената перла на Индия Приянка Чопра (СНИМКИ)

Приянка сама сподели кадъра в профила си в Instagram, на който се вижда, че днес тя изглежда доста по-различно.
 

На снимката виждаме звездата от индийски произход облечена в горнище от бял бански и широк панталон. Снимката е направена в тиийнейджърските години на Приянка, която наскоро издаде биографична книга. В книгата си красавицата говори за операцията на носа си открито. Тя твърди, че се е подложила на операцията заради здравословни проблеми, а не поради естетически причини.

Красавицата Приянка Чопра от мис Свят до голямото кино (ГАЛЕРИЯ)

Макар и с по-голям нос тогава, виждаме с просто око, че Приянка е била все така стройна и много уверена в себе си доста преди да стане известна. Красивата брюнетка е печелила най-престижния конкурс за красота в света, а именно "Мис Свят" за 2000 година. На конкурса обаче тя видимо се е явила след ринопластиката.