Индийската актриса разказа подробности за връзката си с музиканта Ник Джонас, както и за първите им мигове заедно преди 4 години. Двамата всъщност започват да си пишат онлайн, но по-късно се запознават на парти след връчването на наградите Оскар през 2017 г.

"Изненада ме дързостта му. Хвана ме за ръката, завъртя ме. Чудих се какво се случва. Изглеждаше уверен, смел, дори твърде самоуверен", разказва тя пред People. Но именно това се оказало най-привлекателното у Ник за Приянка. "Той ме плени, свалките ни продължиха кратко", спомня си тя. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7.
 

Актрисата признава още, че е човек, който обича да контролира, но единствено на Ник позволява той да я води, защото се чувства защитена и спокойна. "Винаги ще съм до теб", казал Ник на бъдещата си съпруга доста преди брака им. "Допълваме се взаимно, помагаме си. Водим истински разговори, това е най-секси нещото в една връзка - да си говориш с някого и да ти е приятно. Това не е никак досадно, понякога си говорим с часове без после да помни какво точно сме обсъждали", разказва Приянка.
 

Приянка Чопра сподели, че това двамата съпрузи да си имат дете, е сред бъдещите им планове, макар че в момента актрисата иска да остане фокусирана върху кариерата си. "В момента съм ангажирана с други мои "бебета" - книгата ми, филмите, телевизионното ми предаване. Отне ми 10 г. тежък труд в САЩ, за да съм това, което съм. Наслаждавам се на работата, която върша. Мисля, че това е приоритетът в живота ми сега."