Живко Миланов пропуска мача с Ботев
Живко Миланов пропуска мача с Ботев / netinfo
Десният бранител на Левски Живко Миланов е получил контузия в областта на адукторите и ще пропусне утрешната среща на Левски с Ботев Пловдив. Бранителят не взе участие в последното занимание на „сините” преди двубоя с „канарчетата” на Герена.

От спортно-техническия щаб на Левски най-вероятно ще се доверят на Зе Соарес, който по време на подготовката бе ползван като десен бек в някои от контролите. Друга дилема в състава на Емил Велев ще бъде вратарския пост, за който се конкурират Цветан Димитров и Даниел Киш.

Георги Сърмов, който наскоро бе опериран, отново въртеше обиколки и продължава да тренира по специално изготвената му програма. На този етап Емил Велев не може да постави в плановете си дефанзивния халф.

За втора поредна тренировка участие взе младокът Иван Цачев, който до този момент тренираше само с юношите и дублиращия отбор.

Групата за мача с Ботев: Киш. Цв. Димитров, Генев, Рабех, Тиберканин, Карлос, Г. Иванов, Жоазиньо, Г.Христов, Минев, М. Иванов, Зе Сорес, Тасевски, Бистрон, Н.Димитров, Вагнер, Балтанов, Гаджев