Вуцов си уреди среща с Йовов, иска да привлече як халф
Вуцов си уреди среща с Йовов, иска да привлече як халф / netinfo
Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов се похвали, че има уредена среща с футболиста на Арис Лимасол Христо Йовов.

„Ицо Йовов се връща в петък и аз имам уговорена среща с него. Ако той има желание да се върне в Левски, ще го поканя да работим заедно”, каза Вуцов.

Нападателят, който вкара фамозен гол в мрежата на Бартез е един от първите в трансферния списък на Левски.

Новият наставник на сините допълни, че на този етап няма развитие по темата със Седрик Бардон, който също е цел за привличане на стадион „Георги Аспарухов”.

Вили Вуцов допълни, че ще търси дефанзивен полузащитник по време на лятната пауза.

„От това, което видях в мача срещу ЦСКА и вчерашната учебна игра, смятам, че имаме нужда от дефанзивен халф. Той трябва да е здрав и мощен. В никакъв случай много млад или много стар. По възможност да е свободен, между 22-26 години, европеец”, каза какъв футболист желае като в обява Велислав Вуцов.

Относно Гошо Петков и Игор Томашич треньорът сподели, че положението при вратаря е доста по-оптимистично за сините. „Предстоят още разговори. Игор ми каза, че иска ново предизвикателство, въпросът не е в парите. Колкото до Гошо Петков, той е на половин крачка от това да остане. Тук не говорим за нов договор, а за това да сложим нещата в ред. Петков има договор с клуба до 2010 година. Друг въпрос е дали клубът няма да се съгласи да го преотстъпи, продаде или подари”, сподели още Вуцов-младши.