Томов чака доклад по случая „Гъргоров” до вторник
Томов чака доклад по случая „Гъргоров” до вторник / netinfo
Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов предприе крайно дипломатични действия по случая „Емил Гъргоров”.

Босът на шампионите е наредил на спортно-техническия директор Емил Костадинов до вторник да му представи подробен доклад, в който да бъде описано, защо се стигна до вчерашния бойкот от страна на Бадема. Играчът на ЦСКА не пожела да тренира, а в интервю за Гонг сподели, че причината е единствено неизплатени към него суми от страна на ръководството.

„Чакам доклада във вторник, а самото бъдеще на Гъргоров ще решим едва след последния ни шампионатен мач в Сандански. В никакъв случай той не е отстраняван от отбора”, каза Томов за Гонг.

„Той е леко изнервен, вероятно поради неизвестността около неговото бъдеще, тъй като през този сезон на „Армията” взимаше много добри за родните разбирания пари. Не одобрявам постъпката му, но засега няма да предприемаме никакви наказателни мерки. Дори очаквам утре той да бъде титуляр срещу Левски”, допълни още Александър Томов.

След мача с Вихрен ще се състои и срещата на всички отговорни фактори в клуба, посветена на предстоящата лятна селекция, както и ще се изготви списъка с тези, които ще попаднат в трансферния списък.