Сър Алекс вярва в завръщането на Гари Невил
Сър Алекс вярва в завръщането на Гари Невил / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази вярата си, че Гари Невил ще успее да се възстанови напълно от контузията в глезена, заради която записа само една поява на терена като резерва за целия изминал сезон.

Фърги не крие илюзии, че ще бъде лесно на капитана на „червените дяволи”, но сподели, че очаква Невил да се завърне и да се бори за мястото си в отбора.

„Искрено се надявам, че Гари ще успее да се върне и да се пребори за мястото си на „Олд Трафорд”. На 33 години няма как да е лесно да се присъединиш към тима, след като си пропуснал един сезон. Той притежава толкова силен характер обаче, че не по-добре не залагайте срещу неговото връщане в първия тим”, сподели шотландският спец пред клубния сайт на Юнайтед.

Райън Гигс и Рио Фърдинанд носеха капитанската лента в отсъствието на Невил, но сър Алекс сподели, че ако Гари успее да се върне в тима, той ще понесе отново лентата.

„Той е капитанът в клуба. Това може да му бъде допълнителен стимул за здрава работа. Невил може да е сигурен, че ще бъде капитан пак”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.