Стойчо: Изключително неприятно е да играем на празни трибуни
Стойчо: Изключително неприятно е да играем на празни трибуни / netinfo
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от първата победа на неговия отбор през новия сезон. „Червените” се наложиха с 2:0 над Беласица пред празни трибуни на стадион „Българска армия”.

„Радвам се, че постигнахме първа победа. Първото полувреме играхме малко по-лошо и позволихме на съперника да предприеме опасни атака. През втората част обаче поехме изцяло инициативата. Създадохме много положения, които пропуснахме, но това не е притеснително. Важното е, че победихме”, коментира наставникът на „армейците”.

„Не мога да изтъкна нито един от играчите. Всички се трудеха наравно. Това, че Чиликов вкарва втори мач поред, не го прави твърд титуляр. Всички трябва да се раздават до край. Целта беше да има конкуренция на всички постове”, заяви Младенов.

„Изключително неприятно е да играем на празни трибуни. Не приемам и не одобрявам този начин на наказания. Съдията и тук направи много грешки, но не искам да ги коментирам. Позволих си да го направя преди седмица в Ловеч, но там всички видяхте за какво става въпрос”, каза Стойчо Младенов.

Треньорът на ЦСКА заяви, че не се интересува от загубата на Литекс в Сандански. „Интересува ме единствено нашият отбор и следващият ни мач със Спартак във Варна”, заяви Младенов.