Сините фенове охранявани от стюарди на стадион „Локомотив”
Сините фенове охранявани от стюарди на стадион „Локомотив” / netinfo
Представители на полицията и сините фен клубове се срещнаха ден преди гостуването на Левски в кв. „Свобода” за мача с Локомотив. На срещата бяха дискутирани въпроси около пребиваването на запалянковците на шампионите на мача.

За да не се получават проблемите от предишния мач са взети и необходимите мерки. На зрителите подкрепящи сините им се предоставя възможността за паркиране на „Илиенско шосе”. Това е пътят, по който върви трамвая към Илиянци. Главният булевард „Рожен”, идващ от надлеза „Надежда”, пак ще бъде затворен в частта си около стадион „Локомотив”. Зад сектор „Г” ще могат да паркират фенове на Локомотив.

Входните врати на стадиона ще бъдат отворени от 12 часа, два часа преди началото на двубоя. Билети ще се продават на касите, които са на входовете, където влизат зрителите. На тези каси ще се продават билети и за сектор А.

За феновете на Левски ще бъдат отпуснати и седящи места в сектор В, откъм сектор Г. Общият брой отпуснати билети за сините привърженици ще е 2 000.

Стюарди на Левски, обозначени с жилетки, ще охраняват тяхната агитка в сектора за гости.

В полицията са сигурни, че няма да се повторят проблемите от пролетта, когато заради проблеми с паркирането и задръствания, бе заплашен мачът да не започне в определения час.