Пелето ще напада Байерн
Пелето ще напада Байерн / netinfo
Треньорът на Енерги Котбус Боян Прашникар се закани, че неговите възпитаници няма да играят в глуха защита, а ще атакуват Байерн Мюнхен в днешното си домакинство 24-ия кръг на Бундеслигата.

Пелето и неговите съотборници са натоварени с тежката задача да се разпишат във вратата на баварците, които са допуснали само 11 гола в досегашните си 23 мача и се стремят да подобрят рекорда за най-малко инкасирани попадения.

„Ние няма да играем за 0:0” – обеща Прашникар – „Ние няма само да седим отзад и да чакаме да получим шанс за реакция.”

„Ние се страхувахме повече от нас през първото полувреме срещу Щутгарт, отколкото от тях. Ние се справихме много по-добре през втората част и сега искаме да направим стъпка напред срещу Байерн.”

„Нямаме какво да губим срещу най-силния отбор в Германия в момента, но можем да спечелим много”, каза още наставникът на Енерги, след като направи паралел с последния двубой на своя тим – загубата от шампиона Щутгарт с 0:1 в отложен мач, игран във вторник.

В домакинството срещу Байерн Станислав Ангелов ще има трудната задача да опази френската звезда Франк Рибери, докато Димитър Рангелов пропуска срещата, тъй като се възстановява от операция на гърба.