Норвежки фенове: Ние сме виновни, сър Алекс не е говорил за Бербатов
Норвежки фенове: Ние сме виновни, сър Алекс не е говорил за Бербатов / netinfo
Група скандинавски фенове на Манчестър Юнайтед заявиха, че трябва да понесат вината за появилите се цитати на сър Алекс Фъргюсън относно трансфера на Димитър Бербатов.

Привържениците, които водят много популярен сайт в Норвегия, са публикували думите на шотландския спец, които пък са били поместени и в повечето английски и световни издания.

Въпреки че интервюто с Фърги бе обявено за ексклузивно от едно от изданията на Острова, главният администратор на норвежкия сайт заяви, че именно неговият сайт трябва да отнесе последствията.

„Мисля си, че ние сме виновни за случилото се”, заяви главният админ.

„Виновни сме заради начинът, по който интервюто бе представено. Фъргюсън не бе споменавал името на Бербатов, когато бе интервюиран от нас”, продължи той.

„Бих нарекъл цялата ситуация едно голямо недоразумение. Всичко бе доста деликатно около това интервю. Който е бил, или е журналист, знае как се прослушват лентите за интервютата. Акцентът на сър Алекс е малко труден за разбиране. Това създава проблеми”, допълни още представителят на норвежката група.

„Фъргюсън спомена, че Манчестър Юнайтед е отправил официална оферта за играч. Ние предположихме, че става дума за Бербатов. Може би сбъркахме, че доведохме нещата толкова далеч”, продължи той.