Младенов: Трябва да се отърсим от шока
Младенов: Трябва да се отърсим от шока / netinfo
Стойчо Младенов, който получи наградата за Треньор на месеца за септември в анкета на Пресклуб България, заяви, че в А група само Славия се води от чуждестранен треньор и това няма как да не задължава българските специалисти да се представят добре.

„Трябва да се отърсим от този шок, да направим хубав шампионат и да станем шампиони”, каза Стойчо Младенов за отпадането от Тулуза.

Наставникът на армейците каза, че около Велизар Димитров няма нищо нередно, а намесата на ЦСКА не е била навременна и след четиридневен престой в националния отбор той се завърна в лагер на червените, тъй като при удар контузията му може да се усложни и той няма как да играе в квалификацията срещу Албания.

Младенов гарантира, че между него и Емил Костадинов няма никакъв конфликт и двамата работят заедно в името на ЦСКА.

Бразилецът Неи стана Играч на месеца за септември, след като получи 29 гласа, следван от Мартин Камбуров от Локомотив Пловдив с пет вода и Калоян Караджинов от Локомотив София с един глас.

Стойчо Младенов получи от името на ЦСКА наградата за Отбор на месеца за август. Червените постигна добри резултати в първенството и се представиха достойно в евротурнирите.