Младенов и Костадинов за селекцията: Зависи от новия собственик
Младенов и Костадинов за селекцията: Зависи от новия собственик / netinfo
Докато президентът на ЦСКА Александър Томов бе категоричен, че смяната на собствеността на клуба няма да повлияе върху селекцията на тима, старши треньорът Стойчо Младенов и спортно-техническият шеф Емил Костадинов изразиха своето безпокойство относно този въпрос.

„И до нас достигаше тази информация, че ще има смяна на собствеността. Надяваме се всяка промяна да бъде за добро. За някои постове ще трябва да привлечем нови играчи. Имам различни варианти във вижданията си. Всичко е въпрос на финансови работи”, сподели Стойчо Младенов пред Нова Тв.

„Имаме варианти, но всичко зависи от новия собственик, докато стане на 100 сигурно винаги има едно „ако”. Колкото по-бързо се смени собствеността, толкова по-добре”, заяви Емил Костадинов.

Александър Томов пък даде да се разбере, че сделката по промяната на структура на собствеността няма да се отрази върху селекцията: „Селекцията върви, независимо от деня, в който ще обявим промените в ЦСКА. Аз не искам спортно-техническият екип да зависи от финансовия аспект.”