Михайлов: Дано всички си вземат поука от случилото се с ЦСКА
Михайлов: Дано всички си вземат поука от случилото се с ЦСКА / netinfo
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се надява ЦСКА да няма повече проблеми и да стартира сезона в А група. Шефът на българския футбол за пореден път потвърди, че неговото ведомство е направило всичко възможно, за да бъде решен проблемът на червените. Боби Михайлов съобщи още, че на следващия Изпълком на 18 юли ще бъде разгледан и въпросът с лицензирането на стадионите.

„Чакаме новото първенство да започне. Дано да започне в пълния си размер, с всички отбори. Надявам се всички клубове да са разбрали какво се случи с ЦСКА, колкото и да беше неприятно, и да им послужи за в бъдеще”, сподели Михайлов.

„Нормално върви лицензирането на стадионите. На 10 юли комисията, която беше дала предписанията за съоръженията, ще мине отново и ще провери. На 18 юли ще има Изпълком и тогава ще разберете, на кои стадиони ще може да се играе и на кои не. Ако някой отпадне, ще трябва да посочат други терени, с които да имат договори, затова ще се лицензират стадиони и от Б група”, добави президентът на БФС.

„Ние направихме всичко възможно, за да има ЦСКА, вече зависи само от тях. До 4 август имат да изпълнят някои дребни неща, надявам се да нямат проблеми”, добави Михайлов.

Шефът на родния футбол посети и втория кръг от Държавното първенство по плажен футбол в Слънчев бряг: „Добра организация. За втора година провеждаме този турнир по футбол, но тук е доста по-приятно, отколкото в София. Надявам се да развиваме и тези неща. Колкото повече отбори, толкова по-добре, но на морето е най-подходящо.”