Капитанът на Берое номиниран за гол на кръга
Капитанът на Берое номиниран за гол на кръга / netinfo
Капитанът на Берое Милчо Танев бе номиниран в традиционната анкета на спонсора на българското първенство Ариана за най-атактивен гол от кръга в "А" група.

Второто попадение на Танев от срещата Берое - Ботев (3:1) е сред петте номинации за XXI кръг. Инициативата "Гласувай за най-атрактивния гол" започна със старта на футболен сезон 2007/2008 и се осъществява с подкрепата на Професионалната футболна лига. Целта на инициативата е да създаде платформа, която стимулира и подкрепя атрактивната футболна игра в България, като дава правото на феновете да гласуват за най-атрактивните голове.

С продължаването на инициативата "Гласувай за най-атрактивния гол" Ариана, като основен спонсор на Българското първенство по футбол, отново предизвиква отборите от професионалните групи и техните футболисти да дават всичко от себе си и да осигуряват на феновете повече футболни емоции с най-доброто от футбола - атрактивните голове.

Победителят в инициативата е футболният клуб, отбелязал най-много красиви голове през целия сезон, който получава признанието на феновете и парична награда в размер на 50 000 лева. Той ще бъде обявен за "Най-атрактивния отбор на Ариана и българските фенове" в края на сезон 2007/2008.

Символ на признанието на феновете е специалната жълта лента, която се връчва на футболиста, събрал най-много гласове на феновете за атрактивно попадение. Всички гласували имат възможността да спечелят футболни награди, които се раздават на всеки кръг от първенството.

Феновете гласуват за най-атрактивния гол до края на всяка седмица (петък), като се регистрират безплатно на страницата ariana-football.bg и дават гласа си за техния фаворит.