Иван Тодоров: Не се отпускаме, чакат ни мачове в Сърбия
Иван Тодоров: Не се отпускаме, чакат ни мачове в Сърбия / netinfo
Водачът на националния ни отбор по волейбол Иван Тодоров в Повоа де Варзим, Португалия, заяви пред Гонг, че няма да има никакво отпускане в последния мач на тима срещу домакините, въпреки че тима вече се класира за Евро 2009.

Вицепрезидентът на БФВ сподели и че след завръщането у нас отборът ще отпътува за Сърбия, където ще изиграе две контроли.

„Настроението е нормално. Всички са добре. Класирането ни се прие се като нещо съвсем очаквано. Това обаче не означава, че няма да се играе с пълни сили в днешния мач. Няма никакво отпускане, няма да подценим нито един мач, все пак всички са професионалисти”, сподели Тодоров.

„Много добре се представят младите. И Соколов, и новите в отбора, всички оправдават очакванията ни”, добави водачът на делегацията ни.

„Най-сетне изгря слънце в Португалия. Досега времето беше лошо, доста ветровито, но днес се поразходихме. Това беше необходимо и на момчетата. Утре се прибираме късно вечерта, в други ден отборът е в София, а след това тръгва за контролите в Сърбия, който ще се проведат в сряда и четвъртък в Белград”, уточни още той.

Вероятно в проверките участие няма да вземе капитанът Пламен Константинов, който ще получи почивка до 20 юни и началото на лагера в Правец.