Димитър Пенев: Желая на Левски успех
Димитър Пенев: Желая на Левски успех / netinfo
Димитър Пенев сподели след победата с 4:0 над Камбуур в Холандия, че е доволен от включването на младите състезатели, но сподели, че има още доста работа пред тима в някои определени зони. Спецът добави, че не всичко е решено около трансфера на Йордан Тодоров и той може и да се върне при „червените”. Пенев не пожела да отвърне на коментара на Тодор Батков, който по-рано през деня заяви, че ЦСКА най-вероятно ще се бори, за да остане в А група през новия сезон.

„Един мач в сериозна контролна среща, четири гола. Не мога да бъда доволен, тъй като това не са точки. Трябва да играем по-сериозно в някои зони. Виждате и травми получиха някои от основните играчи”, започна Стратега.

„Младите се включиха добре, доволен съм от тях, ще разчитаме на тях”, добави той.

„Не сме пуснали Йордан Тодоров като за последно, той отива на проби, всичко може да се случи, може и да остане. Има момчета, които ще успеят да го заместят”, продължи Пенев.

„Нямам все още впечатления от играта на новия португалец. Трябва да играе още един-два мача. Предстоящ ни още тренировки, на които също ще го наблюдавам”, каза още наставникът на „червените”.

„Нищо не сме променили през втората част, просто успяхме да реализираме създадените положения, за разлика от първата. Играчите, които влезнаха като резерви, успяха да вкарат и да изпуснат още две-три положения”, коментира той.

„Желая на Левски успех, не трябва да говорим против себе си, против България, трудно е като започнем да си разменяме реплики. Мисля, че аз съм уважаван от Левски, аз също уважавам този отбор, трябва да прекъснем тези разговори, и дадем възможност на нашите играчи да радват феновете с добри игри”, каза Димитър Пенев, относно думите на президента на Левски Тодор Батков.