Димитър Пенев стана почетен президент на ЦСКА
Димитър Пенев стана почетен президент на ЦСКА / снимка: Gong.bg
Легендата на ЦСКА Димитър Пенев бе обявен за почетен президент на „червените”. Това се случи на церемония днес в Борисовата градина, на която изпълнителният директор на клуба Венци Живков официално обяви решението на ръководството. На церемонията присъстваха собствениците на тима Димитър Борисов и Иво Иванов, както и спортно-техническият директор Емил Костадинов и капитана на ЦСКА Тодор Янчев.

„Искам да изразя голямо удоволствие за мен за признателността към ЦСКА. В едни такива трудни етапи за всички клубове прави чест на новото ръководство, че се нагърбиха да възродят ЦСКА за в бъдеще. Вярвам в тяхното решение, че ЦСКА ще бъде клуб, който е бил и ще бъде номер едно в България и Европа”, каза Пенев.

Специалистът допълни още, че е важна и подкрепата на самите футболисти. „Идването на Емил Костадинов ще играе огромна роля за в бъдеще. Не сме се разделяли с ръководството. Още веднъж ще повторя, че решението е голяма чест за мен. Ако имам сили ще помагам с каквото мога. Най-важното е нашия отбор да направи добра подготовка и да очакваме добър жребий за турнирите”, завърши Пенев.