Боримиров: На ЦСКА тепърва им предстоят трудните мачове
Боримиров: На ЦСКА тепърва им предстоят трудните мачове / netinfo
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви след равенството 2:2 срещу Черноморец, че представянето на тима е радващо.

„Съжалявам много, че загубихме един спечелен мач. Мисля, че нашият отбор през цялото време диктуваше темпото на игра, беше по-добрият, показа, че сме може би с класа над този отбор на Черноморец. Позволихме с две грешки в защита да ни отбележат два гола. Виждаме, че в тактическо отношение има неща, върху които трябва доста да работим, радващото е, че през по-голямата част показахме добра игра. Радващо е, че от мач на мач показваме по-добра игра, но допускаме някои фрапантни грешки. Тези грешки трябва да ги отстраним, за да постигаме победи,” заяви Боримиров.

„Рабех през по-голямата част от играта бе добре. За момента имам забележки към Гошо Христов и Рашид, които с влизането си трябваше малко повече да помогнат на отбора,” сподели босът на „сините”.

Относно разликата от лидера ЦСКА, Боримиров коментира:„Разликата е пет точки, но до края на първенството има толкова много мачове. На ЦСКА тепърва им предстоят трудните мачове. Ще видим след последния 15-ти кръг на есенния полусезон, тогава ще говорим.”

„Днес видяхме фрапантна грешка на Ники Йорданов, но нека първо да гледаме запис,” бе коментарът на Боримиров за съдията на двубоя с Черноморец.