Бербо: Никой не трябва да ми се сърди, че преследвам мечтите си
Бербо: Никой не трябва да ми се сърди, че преследвам мечтите си / netinfo
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов коментира, макар и накратко, ситуацията около себе си, след като се прибра в София.

„В момента съм в Тотнъм. Не смятам обаче, че някой трябва да ми се сърди, че преследвам мечтите си и имам големи амбиции”, отсече Бербо.

Българският нападател държеше да говори предимно за националния отбор. „В момента съм на тема национален отбор. Вчера бях резерва, защото треньорът така е решил. Ще мога Не мога да се сърдя. Така е решил Хуанде Рамос, така е направил”, сподели Митко.

„Аз и да се смея, когато съм резерва ще кажат, че съм нещастен. Всеки човек е различен и показва различни емоции. Нормално е, когато нещата не вървят да си тъжен, а когато вървят да си добре. Не мога постоянно да си хиля като идиот. Тези неща станаха абсурдни”, категоричен бе Бербатов по повод снимките от вчерашната среща на Тотнъм, когато изглеждаше видимо сърдит.

Относно предстоящата контрола с Босна и Херцеговина Бербатов заяви, че иска победа, но най-вече държи отборът да покаже, че е готов за предстоящите важни срещи. Според голмайстора, България не играе със солидни противници, защото големите не искат да играят с нас.

„Аз не се оплаквам. Няма и да ме чуете да го направя. И да ми е тежко и да не ми е, това е положението. Оплаквам се само пред най-близките си хора”, призна Димитър Бербатов.

„Това не е най-трудният ми период. Било ми е и много по-тежко. Това е част от професията. Най-малко мога да се оплача от отношението на колегите ми в Тотнъм. С Роби Кийн се разбирахме перфектно, но всяко нещо си има своя край”, продължи Димитър Бербатов изказването си на Летище София.

„Забелязал съм, че на снимките Ерик Кантона никога не се усмихваше, но не знам дали са го питали, защо”, завърши по темата Димитър Бербатов.

Според запознати следващата седмица и твърде възможно Митко да премине в Юнайтед. Въпреки славата и огромния интерес в Англия, на аерогарата в София Димитър Бербатов беше посрещнат от твърде малко журналисти за неговите стандарти.