/ ЕКО България
Втори търговски обект в гр. Пазарджик откри официално ЕКО България. Бензиностанцията се намира на ул. „Царица Йоана“ 2А и е построена по нова концепция и визия, които ЕКО прилага през последните години за търговските си обекти във всичките страни, в които работи. С последното си попълнение компанията увеличи броя на бензиностанциите ЕКО в страната на 91.

Клиентите на новооткритата бензиностанция могат да заредят цялата гама традиционни и премиум горива ЕКО и да се възползват от минимаркет, кафе-зона с приготвени на място освежителни напитки и топли закуски, удобен паркинг и зона за отдих. Обектът осигурява постоянна работна заетост на 11 служители от региона.

бензиностанция
ЕКО България

„Откриването на новия ни обект е ясен знак за нашите непоколебими намерения да осигуряваме на клиентите си висококачествени горива и безупречни услуги. Това е отражение едновременно на нашата отдаденост и визия за разрастване през следващото десетилетие с цел да поддържаме лидерската си позиция на българския пазар и да поставяме стандарти, към които останалите да се стремят.“, сподели г-н Андреас Триантопулос, Изпълнителен директор на ЕКО България.


На официалната церемония присъства кметът на гр. Пазарджик г-н Тодор Попов, който преряза лентата заедно с Изпълнителния директор на ЕКО България, г-н Андреас Триантопулос, както и представители на Община Пазарджик, Посолството на Република Гърция, клиенти и дългогодишни партньори на компанията. Специален гост беше най-добрият български пистов мотоциклетист Мартин Чой.

Андреас Триантопулос, изпълнителен директор на ЕКО България и Тодор Попов, кмет на Пазарджик,  
ЕКО България

Освен построяването на нови бензиностанции, стратегията на ЕКО България предвижда модернизиране и ребрандиране на всички обекти в страната.