Романтичното риалити се завръща във Vbox7.com на 17 октомври
Съществува ли истинската любов? Колко предизвикателства са необходими, за да проверят двама души дали са един за друг? Отговорите на тези въпроси ще продължат да търсят любимите герои от хитовия уеб сериал „10 първи срещи“ и във втория сезон на продукцията. Романтичната поредица се завръща на 17 октомври във Vbox7.com .

В новите епизоди на „10 първи срещи“ феновете отново се срещат с Теа - младата, красива и успяла редакторка, която притежава вълнуващо ежедневие и не чак толкова вълнуваща любовна история. По време на първия сезон с помощта на своите приятелки Стела и Мина, тя се впуска в щур експеримент - излиза с 10 момчета на 10 първи срещи, за да разбере дали проблемът е в нея или в мъжете.

10 първи срещи
NOVA

След като Теа открива своята сродна душа в лицето на бармана Ангел, сега двамата са изправени пред въпроса – сигурни ли са в чувствата си и един за друг ли са? За да намерят отговор на въпроса, сестрата на Ангел ги предизвиква всеки от тях да излезе на по 5 срещи.

В ролята на чаровната Теа феновете отново ще видят харизматичната Лина Роскин, участвала още в тийн сериала „Следвай ме“. В образа на Ангел ще се превъплъти Мартин Смочевски, а неговата сестра в сериала ще бъде Михаела Велкова.

Дали Теа най-сетне е открила истинската любов или ще трябва да се изправи пред още експерименти, разберете в „10 първи срещи“ от 17 октомври във Vbox7.com.

Гледайте „10 първи срещи“ всяка сряда от 16.00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала следете и във Facebook.