Звънене, пищене, жужене - тези неприятни звуци, които някои хора чуват, могат да бъдат изключително досадни и непрекъснати.
Тинитусът (шум в ушите) не е просто звук, а невронен дефект, който се развива в мозъка и засяга все повече хора по света. В следствие имате главоболие, виене на свят, безсъние, гадене и дори проблеми с паметта.

Специалистите предупреждават, че тинитусът може да се влоши с времето и да повлияе негативно на физическото, психическото и емоционалното здраве на засегнатите. Проблемът е толкова разпространен, че 20% от световното население страда от него, като броят на засегнатите продължава да нараства.

шум в ушите

Натурална добавка срещу шум в ушите: за здрав слух

Audio Calm: иновация в борбата с шум в ушите

В лабораториите на Audio Calm е разработена натурална хранителна добавка, която предлага решение за тези, които страдат от шум в ушите. Audio Calm е научно създадена формула, предназначена да поддържа здравето на слуха и да подобрява качеството на живот.

шум в ушите

СЪСТАВКИ И ПОЛЗИ

Audio Calm съдържа уникална комбинация от натурални съставки. Тези съставки работят заедно, за да нормализират функциите на нервните окончания в ухото, да успокоят нервната система и да подпомогнат регенерацията на мозъчните клетки.

Отзиви от потребители Потребители на Audio Calm споделят впечатляващи резултати. Ето някои от тях: · "Търпях шумът в ушите си от 30 години.

След като започнах да приемам Audio Calm, шумът започна да изчезва и най-накрая мога да спя спокойно."

· "Шумът в ушите ми не изчезваше и не можех да спя. Започнах да приемам Audio Calm и вече се чувствам по-добре, по-продуктивна и концентрирана."

· "Само след няколко седмици тинитусът ставаше все по-тих. След месец шумът напълно изчезна и сега живея нормално."

Препоръки от специалисти

Специалистите също препоръчват Audio Calm заради неговите бързи резултати и липсата на странични ефекти.
Продуктът не само действа ефективно срещу тинитуса, но и подобрява общото здраве на мозъка и нервната система.

шум в ушите

Audio Calm може да се окаже и Вашето натурално решение срещу шум в ушите.