Спират водата в „Малинова долина” в понеделник
Спират водата в „Малинова долина” в понеделник / netinfo
Във връзка с извършване на строително монтажни работи във вилна зона „Малинова долина” на 10 ноември 2008 г. от 09.00 до 21.00 часа временно ще бъде прекъсвано водоснабдяването във вилна зона „Малинова долина” от ул. 1-ва до ул. 23-та При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището с ул. 3-та и ул. 5-та.

Във връзка с реконструкция на водопровод в кв. „Михайлово” район Банкя на 11 ноември 2008 г. от 09.00 до 21.00 часа е необходимо временно прекъсване на водоснабдяването в района по ул. „Александър Стамболийски” от №46 до №100, ул. „Родина” и ул. „Георги Бенковски”. При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището с ул. „Христо Смирненски” и ул. „Александър Стамболийски”.

На 11 ноември 2008 г. във връзка с монтаж на спирателен кран в жк. „Надежда” от 10.00 до 22.00 часа няма да има вода в жк. „Надежда” V част. При необходимост от продължаване на работата над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Надежда” V кръстовището с ул. „Лютиче” и ул. „Св. Мина”.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.