Кое е по-лесно – да си искрен или да поемеш предизвикателството да изпиеш зелев сок с канела – разбираме от новия епизод на „В играта с Дани Петканов“
Какъв е вкусът на истината? В новия епизод на шоуто „В играта с Дани Петканов“ рапърът Dee и водещият Дани Петканов се подлагат на символичен „детектор на лъжата“, в който цената на искреността се равнява на няколко коктейла със странен вкус.

Според правилата на играта и двамата трябва да отговарят честно на различни въпроси, а ако откажат трябва да изпият по един от предизвикателните коктейли, приготвени от екипа на шоуто.
В какво се забъркват Dee и Дани Петканов, разберете тук .

Цветните шотове, създават погрешно приветливо впечатление, сервирани във водни чаши с пъстри сламки. Зад свежия им вид се крие микс, вариращ от топъл шоколад с изтискан лук, през шампанско с балсамико, студено кафе с барбекю сос до зелев сок с канела.

Въпросите към Дани, свързани с половинката му Александра, карат водещия да подложи на изпитание здравината на стомаха си, а Dee ловко се измъква от въпросите и пропуска да дегустира някои от най-интересните коктейли на масата.

Кой ще откаже да отговаря на въпросите и кой ще изпие повече от странните коктейли? Не пропускайте изключително забавното и оспорвано издание на шоуто, което може да гледате първо във Vbox7.com.

Гледайте „В играта с Дани Петканов“ всеки четвъртък във Vbox7.com.