Рангел Вълчанов снима нов филм
Рангел Вълчанов снима нов филм / netinfo

Режисьорът Рангел Вълчанов започва снимки на новия си филм „А днес накъде?” тази вечер. Лентата е продължение на създадения преди 20 години „А сега накъде?”.

Екипът на Вълчанов ще работи предимно в Киноцентъра в Бояна, само последната сцена ще бъде заснета в Созопол.

През 1988 година Рангел Вълчанов избира 26 студенти от ВИТИЗ, които да изиграят ролите на 26 кандидатстващи във ВИТИЗ момичета и момчета. За бъдещите професионални актьори участието им във филма „А сега накъде?” е невероятен купон, предизвикателство, незабравимо преживяване, мечтана приказка, голям шанс. Повечето от тях ще се съберат отново на снимачната площадка на „А днес накъде?”, разказа за Дарик радио асистентката на Рангел Вълчанов Мая Виткова. Не са били открити само четирима души.

Според появилите си информации една от дамите, отказала да се снима в продължението на „А сега накъде?”, е Дарина Павлова – вдовицата на Илия Павлов. В онези години тя все още е с фамилия Георгиева и играе манекенка във филма на Рангел Вълчанов.

Много от участниците идват от чужбина специално за снимките на новия филм на Рангел Вълчанов. Например Стефка Йорданова, която е известен музикант. Йорданова е работила в проекти с “Deep forest”. В България вече е и Георги Стайков, познат на зрителите от филма “Вчера”. Той от години живее и работи в Швеция.

Пред Дарик Мая Виткова призна още, че много малка част от онези 26 момичета и момчета в момента продължават да работят като артисти. “Сега се занимават със съвсем различни неща” – каза Виткова и изрази радостта си от това, че всички отново ще се върнат към актьорската професия, като застанат на снимачната площадка на “А днес накъде?”.

Сред звездите в лентата ще са Ани Вълчанова, Чочо Попйорданов, Робин Кафалиев, Николай Урумов. Какво се случва с героите им в новия филм на Рангел Вълчанов от екипа, отказват да разкрият.

Филмът „А днес накъде?” ще бъде готов до края на годината.