Лора Крумова
Лора Крумова / netinfo
Актрисата Елен Колева и ексцентричният артист Иво Димчев също ще гостуват в предаването
И тази събота и неделя предаването „Събуди се" ще представи актуални теми и интересни истории, а по изключение водещ и на двете предавания този уикенд ще е Лора Крумова.

Първото интервю на Цвета Караянчева като председател на Народното събрание ще бъде тази неделя в „Събуди се“. Пред Лора Крумова тя ще отговори на въпросите защо се стигна до оставка на Димитър Главчев, какви ще бъдат нейните приоритети и как ще работи с опозицията .

Журналистът Елена Йончева и говорител на БСП също ще бъде част от политическите гости на предаването. Затова какво се случва вътре в страната и по границата - очаквайте участието й в неделя.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки и народният представител от ГЕРБ Тома Биков ще коментират политическата буря в навечерието на европредседателството – кой и защо взе главата на парламентарния шеф.

„Къси разкази” на Мария Йотова разказва история за щастливи роми. Герой е Владимир Петров – част от ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change Bulgaria. Как той променя съдбата на ромите – гледайте само тази събота в „Събуди се“.

Актьорът Александър Сано, който се снима в италианския сериал „Гомор” и българската лента „Привличане“ също ще бъде част от гостите на предаването в събота.

Най-красивият ливанец пред Ива Софиянска-Божкова или кой е мъжът на Енджи Касабие? За една сватба като в приказка – една любов с адрес Ливан и за най-трудния момент, който двамата са преживели.

Краси Боев ще ни покаже какво се случва извън прожекторите и зад кулисите на голямата сцена на X Factor „Сътворението на звездите“.

В неделя пред Мариян Станков –Мон Дьо застава актрисата Елен Колева, чиято звезда изгря преди 10 години. Животът й до тук приличаше на бурен океан - две изпепеляващи връзки, куп неприятности, провалени професионални шансове, които буквално я корабокрушираха. Сега Елен говори смирено, без его за новия си живот, в който няма място за старите страхове и грешки.

Ексцентричният артист, българинът покорил световните сцени - Иво Димчев, е героят на Василена Гръбчева. Очаквайте интервюто с него в неделя - за сценичните провокации и съществуването против нормите.

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.