Нова съквартирантка прекрачва прага на „Апартамент 404“, а това ще предизвика сериозни сърдечни проблеми на някои от обитателите в къщата, които няма да са свързани с посещение при кардиолог. Любовта влиза в квартирата днес, когато стартира и новият сезон на уеб тийн комедията във Vbox7.com.

Апартамент 404
netinfo

Коя е тайнствената съквартирантка, която ще разпали чувствата в „Апартамент 404“? След като Лили и Антон напускат квартирата, съквартирантите започват да издирват нови обитатели на къщата, с които да делят разходите си за наем. Докато Велко и Стоян се чудят какво да измислят, Ванеса веднага успява да намери решение. Красавицата вкарва в апартамента своята колежка от университета Бети, в чиято роля ще видим певицата Ева Георгиева – EVA. Феновете отдавна очакваха появата на Бети в „Апартамент 404“. Тя е доста добре позната на онлайн аудиторията от ролята й в пародийната поредица #KIFLA.

Ева
netinfo

Още с влизането на Бети в квартирата, Велко веднага бива запленен от нея. Оказва се обаче, че не само той има апетити към миньончето и това ще създаде сериозни проблеми за Велко. В битка за сърцето на Бети се впуска и хазяинът Живко, който е решен на всичко, за да докаже своята любов.

Кой ще спечели сърцето на Бети и колко оплетен ще се окаже любовният триъгълник, в който попадат тримата? Гледайте първия епизод на „Апартамент 404“  във Vbox7.com

Гледайте „Апартамент 404“ всеки вторник и петък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала може да откриете във Facebook страницата на поредицата.