Гледайте всяка събота и неделя от 18.00 ч. до 22.00 ч.
Декември месец носи много коледно и романтично настроение със специално подбраната филмова селекция на DIEMA FAMILY. Зрителите на романтичния канал ще могат да станат част от над 15 стоплящи и зареждащи с настроение заглавия, които ще бъдат излъчвани един след друг в съботните и неделни вечери - от 18.00 до 22.00 ч.

Още този уикенд любителите на жанра ще могат да се потопят в историята на „Моята коледна звезда”. Филмът разказва за 10-годишната Саманта и 8-годишният Джаксън, които разбират, че баща им някога е излизал с поп звезда. Дали ще успеят да ги съберат, ще разберем в събота от 18.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Следващото приключение започва същата вечер от 20.00 ч. с филма „Вълшебства по Коледа”. В него Коледа е любимия празник на малкия Уил, но семейството му не споделя неговия ентусиазъм. Точно затова той изпраща писмо до Дядо Коледа с молба да върне празничния дух в дома му. Ще може ли Дядо Коледа да изпълни желанието на Уил?

В неделя от 18.00 ч. предстои историята на малко момиче, станало неволен притежател на стар коледен чорап от разпродажба. Тя силно вярва, че има магически сили, но майка й е не е съвсем убедена в това. Развръзката ще видите във филма „Чудеса по Коледа“.

Следва магическия „Коледен парад“ от 20.00 ч., който разказва за коледните приключения на репортерката на сутрешния блок Хайли Хейли. Тя ще трябва да се опита да преоткрие коледния дух и най-вече да осъзнае, че любовта е неизменна част от празника.

Това са само част от заглавията, заредени с настроение и приятни емоции за цялото семейство. Подарете си Коледна магия с ефира на DIEMA FAMILY – гледайте филмовата селекция всеки уикенд от 18.00 до 22.00 ч.