Късметлия от село Бенковски спечели общо 68 000 лв. от играта Еврошанс само за 24 часа
Късметлия от село Бенковски спечели общо 68 000 лв. от играта Еврошанс само за 24 часа / netinfo

Алейдин Тахиров от смолянското село Бенковски спечели първо 8 000 лв., а само ден по-късно още 60 000 лв. от лото играта Еврошанс.

„Късметът е винаги с мен" - заявява с усмивка на уста щастливецът и добавя: „Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не утре - другата седмица и така. Просто човек трябва да вярва".

Алейдин е на 35 години. Работата му е свързана с много пътувания из страната. Обяснява, че навсякъде, където отиде, намира пунктовете на Евробет и играе. „Досега най-много печалби съм имал във Враца и Благоевград, но вече смело мога да кажа, че родното ми място ми донесе най-голямата печалба".

На въпроса какво е усещането, когато разбереш, че си спечелил такава сума, Алейдин развълнуван и със сълзи на очи споделя „Емоциите са големи. Като видях, не можах да повярвам. Дори и букмейкърът не можа да повярва и се разтрепери. Много съм радостен и щастлив".

Късметлията е семеен и има две деца, а намеренията му са да зарадва всички свои близки с изненади.

„На всички хора искам да кажа: вярвайте и ще спечелите, но не завиждайте, защото, както е казал народът: „Алчен ли си за многото и чуждото, губиш и малкото и своето".

„Забравете за алчността и лошотията и се надявайте, защото все някой ден бялата лястовица ще кацне и на вашето рамо".