Предлежанието на бебето е едно от най-важните неща, за да протече раждането по най-добрия начин. Какво е предлежание и как бебето и майката си помагат, научаваме в най-новия епизод на видео поредицата Mamma Mia във Vbox7.com

От положението на бебето в утробата зависи и как ще се роди то. Повечето бебета заемат позиция, която улеснява и майката, и него самото, но има и бебета с по-сложен характер. Те „седят" в корема на майка си и не могат да заемат правилната предродилна позиция. Това прави раждането по-трудно. Затова е много важно майката и бебето да си помогнат взаимно, за да премине раждането успешно.

Съвети за бременността от Mamma Mia (ВИДЕО)

Как става това? Това може да се получи с упражнения, които майката може да прави, за да подпомогне обръщането на бебето. Във видеото Меги от Mamma Mia показва различни видове упражнения, полезни за всички майки - инверсия, котешки гръб, пълзене и дори танци. Можете дори да включите разходки, йога или плуване.

Забавлявайте се и потанцувайте с Меги от Mamma Mia във Vbox7.com. Покажете стройните си майчински форми заедно с нея и на страничката на Mamma Mia във Facebook.


Гледайте Mamma Mia всяка сряда във Vbox7.com