Изпитание за сръчност в Bake Off: най-сладкото състезание
Изпитание за сръчност в Bake Off: най-сладкото състезание / netinfo

Остават броени часове до полуфинала на "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 по NOVA. Правилата на шоуто се променят в последния момент и участниците ще трябва да се адаптират, за да стигнат до големия финал в сряда.

Тази вечер претендентите за титлата "Най-добър любител сладкар и пекар на България" ще се изправят първо пред изпитанието за сръчност на шеф Юри Балталийски - коледен пън, а след това да направят своята любима рецепта за джинджифилова къщичка.

Днес, в На кафе, шеф Юлия Панджерова, експертно жури в "Bake Off: най-сладкото състезание", сподели, че и двете рецепти са изключително сложни технически, но преди големия финал трябва да останат само най-добрите. Тя подари на Гала шоколадова раковина, пълна с авторските бонбони на Петко Мирчев - един от отпадналите участници в шоуто и показа гурме рецепта за риба, приготвена с традиционни продукти.

Повече подробности за останалите претенденти и информация от кухнята на най-сладкото състезание за финалните епизоди можете да гледате на NOVA PLAY.