"Историите на Edna жена: Думите в музиката" е третото ексклузивно събитие на дамския сайт Edna.bg, което имаше за цел да ни запознае отблизо с живота на едни от най-обичаните и талантливи български певици. То се проведе на 11-ти октомври в бар Wine O’clock. Специалните гости на събитието бяха страхотните Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова.

Пред водещия Митко Павлов и публиката трите талантливи дами разкриха много интересни истории от професионалния и личния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката.

Те разкриха кой е забелязал музикалния им талант и ги е насочил към тази професия, какви са трудностите, които стоят пред един изпълнител, както и много любопитни и забавни моменти от професионалния им път. И трите дами разкриха какви са качествата, които трябва да притежава един изпълнител, за да бъде успешен, както и какво ги вдъхновява.

Поли и Маги открито говориха за трудностите да бъдеш родител и да балансираш работа и личен живот, а Керана призна, че пътят ѝ към музикалната сцена не е бил никак лесен и разкри какви са били причините за това.

Edna.bg

Ранна златна есен, уютно място, приятна компания, снимки за спомен, много усмивки, хубаво вино, вкусно хапване и среща с три невероятно талантливи жени, които говорят за музика и за силата на думите в музиката - това са малка част от акцентите на специалното събитие на Edna.bg.

Edna.bg

Освен че успяха да научат редица интересни неща и неподозирани подробности за работата на певиците и музикантите, гостите на събитието имаха възможността да зададат и лично своите въпроси към дамите на сцената.

Edna.bg

"Историите на Edna жена: Думите в музиката" бе третото от поредицата събития на Edna.bg под надслов „Историите на Edna жена“, а през следващите месеци предстоят още вдъхновяващи срещи!

За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!
Edna.bg