/ NOVA
Ако живеете в ж.к. "Младост" или в близките квартали и искате да помогнете на детето си да развие своите силни страни и таланти, можете да научите всичко, което ви интересува и да направите своя информиран избор в „Занимания за деца в Младост“.

Всеки родител иска най-доброто за здравето, образованието, развитието и възпитанието на своето дете, а програмата на занималнята предвижда точно това.

Очакват ви срещи с представители на над 30 клуба, школи и центрове от „Младост”, които ще предложат всички възможни извънкласни занимания – чужди езици, спортове, наука, изкуства, роботика и програмиране, танци, балет и други, 8 интересни и полезни лекции,10 вдъхновяващи пърформанса и демонстрации, много игри, забавление, работилници, подаръци и награди.

Може също да се консултирате по разнообразни и важни теми за емоционалното развитие на детето си, както и за някои комуникативни нарушения, за агресивното поведение, опасностите в социалните мрежи и други.

Как да научим децата да се справят с предизвикателствата

Целта на събитието е да покаже как различните извънкласни занимания развиват силните страни и таланта на децата и да подпомогне информирания избор на родителите.

На 21 септември, събота, организаторите очакват всички деца и родители от тази част на София в Парк “Боби и Кели” в ж.к. Младост 3, ул. "Филип Аврамов".