/ NOVA
Коя двойка ще бъде победител в първия сезон на предаването?
В края на седмицата зрителите на NOVA ще станат свидетели на забележителния финал на първия сезон на най-романтичното и позитивно риалити в българския телевизионен ефир – „Един за друг“. Преди да стане ясно коя двойка ще грабне титлата, участниците за пореден път ще трябва да покажат, че отношенията им могат да устоят на всякакви изпитания.

Миналият уикенд на крачка от финала Божидара и Деян се разделиха с приключението „Един за друг“, след като решаването на мащабната кръстословица ги затрудни повече от очакваното. В събота (9 май) от 20.00 ч. финалистите Анселита и Мартин, Искра и Йордан и Елена и Пламен ще се изправят пред заключителните предизвикателства в игрите.

Изключително бърза мисъл, съобразителност и жертвоготовност ще бъдат необходими на мъжете, за да спасят „отвлечените“ си половинки. След този истински екшън ще се наложи двойките да изкачат двайсетметрова стена в пълен синхрон с помощта само на няколко подвижни лостове. Как ще се справят с нелеката задача и предстоят ли неочаквани обрати?

В неделя (10 май) точно в 20.00 ч. ще започне последното състезание, което ще определи победителя във риалити формата. Изпитанието, през което ще преминат двойките в отборните игри ще бъде достойно за грандиозния финал на „Един за друг“.

“Няма да повярвате на какво са способни нашите участници! На финала силите им ще бъдат тествани до краен предел, а част от тях ще покажат постижения отвъд границите на човешките възможности”, сподели водещият на предаването „Един за друг“ Емо Чолаков в „На кафе“.

Не пропускайте „Един за друг“ в събота и неделя, 9 и 10 май, от 20.00 ч. по NOVA, за да разберете коя двойка ще бъде победител в първия сезон на формата.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и на сайта на предаването.