Калина и Емил
Калина и Емил / NOVA
Божидара и Деян получиха решаващия положителен вот
Мъжество, състрадателност и добре обмислени стратегии бяха част от качествата, които „Един за друг“ тества у участниците този уикенд по NOVA. Въпреки втория шанс, който получиха миналата седмица, Божидара и Деян не успяха да се спасят от елиминациите и се изправиха срещу Калина и Емил. Стратегически обмислен ход от страна на другите двойки обаче изпрати не тях, а Калина и Емил у дома.

В своето предизвикателство в събота мъжете проявиха сила и голяма доза съобразителност като умело преведоха своите половинки през бойното поле на пейнтбол игрище. Емил показа изключително точен мерник не само за поставените мишени, но и за противниците, като не позволи половинката му да бъде уцелена нито веднъж. В женското изпитание Калина опита с всички сили да достигне до партньора си и да спре „мъките“ му, но не успя да разкрие скритото условие в играта, което застраши двойката от елиминации.

Решени на всяка цена да победят, в неделя Калина и Емил дадоха всичко от себе си, но се оказаха първата номинирана двойка. Калина имаше за задача да построи добре обмислена стратегия точно срещу кого от другите мъже и пред какво изпитание да се изправи Емил. Дали заради грешно премерени ходове, или заради по-добри такива от страна на противниците, пловдивчани не успяха да постигнат своята цел.

Калина и Емил ще бъдат специални виртуални гости в предаването „На кафе“ на 27 април, за да споделят повече за участието си в предаването.

Остават четири двойки в „Един за друг“. Не пропускайте да проследите новите предизвикателства пред тях и да разберете коя отпада на крачка от финала още следващата събота и неделя, 2 и 3 май, от 20:00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и на сайта на предаването.