/ NOVA
Благотворителният концерт „Българската Коледа“, селекция от премиерни филми и концерти на любими родни звезди очакват зрителите на празниците
Позитивни емоции, много забавление и уют за цялото семейство по време на най-светлите празници предстои с коледната и новогодишна програма на NOVA.

Коледната магия започва на 24 декември, когато зрителите ще могат да се насладят на старта на специалното празнично издание „Коледни празници с „На кафе”, както и на редица филмови премиери. Първата българска коледна комедия „Smart Коледа“ също ще направи своя дебют в ефира на NOVA – как изглежда работилницата на Дядо Коледа и възможно ли е смарт технологиите да спасят Коледа, не пропускайте да разберете в 20.00 ч. на Бъдни вечер.

Smart Коледа
NOVA

Премиерната лента „Най-сладката Коледа“ ще донесе коледния дух на 25 декември още в 10.10 ч., а концертът „Чакаме ви с любов“ на дует „Ритон“ ще се погрижи за доброто настроение на зрителите в 12.30 ч. В 20.00 ч. спектакълът „Българската Коледа“ за пореден път ще обедини цяла България и ще насочи вниманието към децата, които се нуждая от неотложна помощ. Водещи ще бъдат Наум Шопов и Петър Милошев, а на сцената в подкрепа на каузата ще излязат: Миро, Орлин Горанов, Графа, Любо Киров, Люси Дяковска, Фондацията, Теодосий Спасов, Веско Ешкенази, Виктория Георгиева, Печенката и Деси Тодорова, Еделина Кънева, танцьорите Джорджия Кънчева и Антон Кандауров, вокална група Бон-Бон, Детски хор на БНР и Северняшкия ансамбъл.

Старт на любимия на малки и големи Ден на Дисни на 26 декември в 12.30 ч. ще даде премиерното за българския ефир заглавие „Тайната на Коко“.

Тайната на Коко
NOVA

Следват приказната семейна лента „Вдън горите“ и приключенията на Адам Сандлър в „Приказки за лека нощ“. В 20.00 ч. зрителите ще могат да се насладят на втората премиера за деня – игралният филм „Красавицата и Звяра“ с участието на Ема Уотсън, Дан Стивънс и Люк Еванс.

Красавицата и Звяра
NOVA

В дните между празниците NOVA ще предложи още любими филмови заглавия – „Невероятният Спайдърмен 2“ на 27 декември, „102 далматинци“ и „Осем герои“ на 28 декември и премиерата „Баща в излишък 2“ на 29 декември.

Баща в излишък 2
NOVA

В последния ден от годината „Алиса в страната на чудесата“ и „Зоотрополис“ ще гарантират позитивни емоции, а специалният новогодишен епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ ще внесе празнично настроение и забавление в 20.00 ч. През първия ден от новата година предстои да бъде излъчен спектакълът „Звездите на България – Най-големите хитове“ в 12.30 ч.

Не пропускайте коледната и новогодишна програма на NOVA.