Да превърнем влиянието на английския език от форсмажор в картбланш
Да превърнем влиянието на английския език от форсмажор в картбланш / netinfo

Замисляли сте се скоро за Вашия дневен планинг? Обикновено при всички нас той е идентичен или поне има много общи фийчъри: сутрин след неколкократно снуузване, най-накрая събираме сили да станем от леглото, като за целта си пускаме любимата плейлиста - при много от нас съставена от любимите ни евъргрийни. Правим си набързо кафе и започваме да работим по всички таскове за деня, стартирайки в повечето случаи с чекване на мейлите и отговаряне първо на тези с хай импортънс, а останалите ги игнорваме за брейка преди някой мийтинг. Ако сме много заети, снакваме набързо с някой френд, който ни е контактнал из социалните мрежи, след като е видял скоро постната снимка в нюз фийда си, на която сме тагнати. Увлечени във водовъртежа от работа осъзнаваме, че е настъпил краят на работния ден и е време за чилване. Избираме просто да си релакснем с Киндъла вкъщи или да пийнем по няколко шота с бест френда ни. И така цяла седмица до дългоочаквания уикенд.

И така на "чист български" комуникираме всекидневно и неусетно сме променили цялостно лайфстайла си, резултат от глобализацията.

Несъмнено нуждата за осъществяване на контакти през граница е довела до необходимостта от избор на един междунарадоден език, а именно английския език. Процесът на глобализация от своя страна безмислостно оказва своето влияние и върху начина ни говорене и използването на англицизми в частност. За някои това е непростимо деяние, но в действителност представлява премахване на културните бариери, което ни помага по-лесно да се включим в световния информационен обмен. Владеенето на английски език е нужда, която би ни предоставила много възможности и би променила живота ни из основи.

Именно ролята на английския език като лингва франка на световната сцена ни мотивира нас, основателите на English World Academy, да се съсредоточим само и единствено върху подготовката по английски език. Ние искаме да дадем своя принос за утвърждаването на обществото ни като по-информирано и с повече възможности за избор. Осъществяването на тази наша идея ни мотивира да вложим всички наши усилия и енергия в това да сме най-добрите в подготовката по английски език.

Екипът от професионалисти на English World Academy работи само и единствено по съвременни методи на обучение, които уви, няма да направят така, че да научите езика за един ден или докато спите, защото удоволствието от напредъка не би било същото, но ще оптимизират максималко процеса на усвояване на материала по възможно най-добрия и приятен начин.

Нашите преподаватели са хора, за които преподаването не е просто работа, а призвание и страст. Защото единствено когато правим нещо с желание и любов, то резултатите са повече от задоволителни. Преподаването е една от най-отговорните професии и за нас учителят е не просто медиатор на знания, а много повече. Ние виждаме неговата роля като педагог, съветник, помощник, извор на мотивация, блестящ организатор и преди всичко партньор в мисията ни да повишите възможностите си за реализация и успех в съвременното общество.

И ако все още си задавате въпроса "Защо да се доверя на English World Academy за повишаване на знанията си по английски език, то бъдете сигурни, че ние бихме приели предизвикателството и оправдали гласуваното от Вас доверие на 100%. За нас е важно да Ви докажем, че не просто го можем, а знаем как да се случи по най-добрия начин. Осигурявайки Ви приятна учебна атмосфера (групите ни не надвишават 6 души) и интересни материали, ние сме уверени, че ще натрупате трайни знания по най-качествения начин.

Изберете English World Academy и запишете курс по английски език при нас, защото за нас няма невъзможни неща и ще Ви напътстваме по пътя към знание, отвеждайки Ви до желаната цел. Защото владеенето на английски език в съвременното общество е ключът към сигурния успех. А за нас няма по-голямо щастие от това да знаем, че имаме заслуга за Вашата мечтана реализация.