/ Фейсбук / Благотворителен базар за Гошко
Благотворителен базар в подкрепа на Гошко. Всеки може да помогне
98107
Благотворителен базар в подкрепа на Гошко. Всеки може да помогне
  • Благотворителен базар в подкрепа на Гошко. Всеки може да помогне
Момче с детска церебрална парализа има нужда от финансова подкрепа. Средствата са му необходими за лечение в медицински център в Словакия. Негови приятели, близки и семейство организират благотворителен базар, на който всеки може да си вземе красив сувенир или играчка.
 
Семейството на Георги получава отказ от Фонда за лечение на деца в чужбина за терапия в Словакия. Затова близките му ще бъдат благодарни на всеки, който отвори сърцето си за подкрепа на техния син. Георги трябва да замине за терапия през август. Всеки, който би желал да помогне, може да посети сградата на "Форт кепитъл" и да купи продукт от благотворителния базар. Също така, може да посети страницата във фейсбук "Благотворителен базар за Гошко", където да намери информация как може да помогне.

Ето какво казва една от организаторките на благородната инициатива Анелия Бугерова: "Георги е страхотно момче, много усмихнат, позитивен, със страхотен ум. Той не се възприема като болно дете, има страхотно усещане за света. Пише страхотни есета. Любими са му математиката и физиката".
 
Дина Христова, също част от организаторите, обясни, че му предстоят операции на коленете: "Дават се гаранции, че след приключването им, той ще може да се изправи на крака и да прави няколко самостоятелни крачки". 

Гошко
netinfo