/ Sinoptik
Сайтът вече предлага и нови функции на потребителите си
Един от най-предпочитаните български източници на информация за времето – Sinoptik.bg, навършва 16 години. Сайтът осигурява актуална информация за атмосферните условия покритие в над 80 000 локации у нас и по света, като предлага максимален комфорт и бърз достъп с помощта на мобилно приложение и редица полезни функции.

За да отговори на високите очаквания на потребителите, платформата на медийната и технологична компания Нет Инфо, предлага и нови възможности за максимално точно проследяване на времето. В Sinoptik.bg вече може да бъде проверявана прогнозата за следващите 15 минути, както и за предстоящите 14 дни.

Част от ключовите функции на платформата са още моментната прогноза, прогноза за следващите 24 часа, пет и десет дни, показателите, свързани с атмосферното налягане и фазите на Луната, а също и обновените карти, които показват 12-часова прогноза за валежите, температурата и облачността над населеното място. Допълнително потребителите могат също да изпращат свои авторски снимки за рубриката „Снимка на деня“.

Днес, 16 години след своето създаване, платформата продължава да бъде предпочитаният метеорологичен помощник на българите, който се развива спрямо потребностите на аудиторията и нейния съвременен ритъм на живот. Безплатната апликация на Sinoptik.bg може да бъде свалена безплатно от Google Play, App Store и AppGallery.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 87% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. април 2024 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.