Понякога истината е субективна и нищо не доказва това така, както споровете между бивши половинки. Дали заради противоположни мнения или пък откровени лъжи, тези звездни екс-двойки разказват крайно различни версии на събитията, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

Оливия Родриго и Джошуа Басет

Музикалното откритие на 2021 г., Оливия Родриго, грабна симпатиите на феновете с разбитото си сърце. Звездата спечели наградата на Billboard „Певец на годината“ за албума си Sour, вдъхновен от раздялата с колегата ѝ Джошуа Басет. В хитове като Drivers License и Traitor Оливия пее за болката, която Джошуа (предполагаемо) ѝ причинил като я зарязал и броени седмици по-късно си намерил друга. Тази година певецът обаче отвърна на удара като на свой ред издаде сингъл по темата. В Crisis музикантът и актьор пее: „половината неща, които казваш, са полуистини/ играеш си с живота ми за пари“. Той добавя и че тормозът от феновете на Оливия му докарал панически атаки. Кой е „лошият“ в случая остава загадка, но едно е факт: макар и видимо травматична, раздялата на двете звезди поне ни носи добра музика!
 

Джони Деп и Амбър Хърд

Ако ви се гледа хорър, няма нужда да ходите на кино – просто си пуснете кадри от съдебното дело между Джони Деп и Амбър Хърд. Тя твърди, че актьорът я биел, той – обратното. Джони разпространи запис с признанието на Амбър, че го е удряла, тя пък показа съобщения, в които той изразява интерес към… некрофилия. Оставяме на съдията да определи кои от тези доказателства са реални (и кой в крайна сметка е виновен), но можем да потвърдим едно: с всяко следващо развитие по случая, вярата ни в щастливия край загива малко по малко…
 

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

За цяло едно поколение тийнейджъри любовта между Селена Гомес и Джъстин Бийбър беше идеал за перфектната връзка. Вероятно затова, макар да скъсаха през 2017 г., (след като неколкократно се бяха събирали и разделяли през годините), двамата певци още предизвикват слухове относно взаимоотношенията си. В разговор с радио NPR от 2020 г., Селена обвини Джъстин в женкарство и емоционална манипулация, а той на свой ред отвърна на удара в Instagram като намекна, че певицата също му изневерявала. В последвало интервю за Apple Music музикантът обаче призна, че не се гордее с поведението си към Селена и затова потърсил помощ от терапевт. Надяваме се, че сегашният му брак с моделката Хейли Бийбър е по-щастлив!