„Златното момиче” Станка Златева победи във VIP Brother 2013
„Златното момиче” Станка Златева победи във VIP Brother 2013 / снимки: Нова телевизия

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова телевизия за „Любимата звезда на България” и победител в най-успешния и емоционален сезон на VIP Brother досега. След цели два месеца, изпълнени с много незабравими и неописуеми емоции, през изминалата вечер България избра своя достоен шампион в лицето на олимпийската  медалистка Станка Златева.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!”, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

Снощи Big Brother за последен път събуди най-дълбоките емоции във финалистите, показвайки им най-запомнящите моменти от престоя им в Къщата. По време на зрелищния финал, живото студио на VIP Brother 2013 се превърна в сцена за Съквартирантите и техните звездни секунданти. Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици.

„Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!”, сподели Любо възхищението си към шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Златното момиче Станка Златева победи във VIP Brother 2013
netinfo

Златното момиче Станка Златева победи във VIP Brother 2013
netinfo

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите Съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните”, пълен с незабравими емоции, много изненади и неочаквани моменти.

Златното момиче Станка Златева победи във VIP Brother 2013
netinfo

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18 ноември, точно в 20.00 ч., зрителите на Нова телевизия ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите Съквартиранти на Big Brother All Stars 2013. Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на facebook.com/vipbrother.bg и сайта на шоуто www.vipbrother.bg.