Да избереш име на детето си е трудно и отговорно. Понякога се случва така, че някой от родителите си е мечтал цял живот за някое име, а друг път и 9-те месеца не стигат, за да се стигне до консенсус. 

При известните не е по-различно. Но при тях понякога се стига до наистина странни имена. Каква е историята зад странните имена на децата на някои холивудски звезди, вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:

Епъл

Така се казва дъщерята на Крис Мартин и Гуинет Поутроу. През 2004 г. в интервю за Опра актрисата споделя, че идеята е била на Крис. Тя пък приела името като сладко и така се спрели на това име.
 
Коко

Това е името на дъщерята на Кортни Кокс и Дейвид Аркет. Актрисата искала да даде на дъщеря си име, сходно на нейното, но по-кратко. Така се спрели на името Коко, което пък на испански означава кокосов орех.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So thankful!!!

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on


Норт Уест

Дъщерята на Ким Кардашиян и Кание Уест носи именно това име. На галено ѝ казват Нори. В интервюта преди години двамата са споделяли, че са вдъхновени от посоката Север и в частност Северната звезда.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris hotel shenanigans

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Кингстън и Зума

Така се казват децата на Гуен Стефани и половинката ѝ. Двамата решили, че искат да ги кръстят на техни любими места. Така дошло името Кинсгстън (Ямайка) и Зума Бийч в Калифорния.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gx @nbcthevoice #takeyourkidtowork #zuma #kingston ❤️❤️

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on


Леа де Сен

Брадли Купър и Ирина Шейк решават да кръстят дъщеря си именно така. Леа идва от името на любимата баба на модела, Галина, а втората част - от френската река Сена.