Те са новите звезди на телевизионния небосклон. Но, не само. В дигиталните времена, в които живеем те са звезди и на още един небосклон - този на социалните мрежи. Различават ли се образите на участници в "Игри на волята: България" на Арената и в реалността, отразена през призмата на Инстаграм?

В залеза на поредното издание на шоуто, разглеждаме профилите на някои от най-обсъжданите участници.

Зорница

 

Игри на волята
Игри на волята


Зори със сигурност е един от участниците, чиято външност в социалните мрежи драстично се променя в сравнения с образа й на Арената. 21-годишната плувкиня и олимпийска надежда обича да публикува в профила си в Инстаграм провокативни фотографии.

 

В профила й няма й помен от разрошените коси и гладните очи, на които най-редовно ставахме свидетели в Игрите. Прическа, грим и поза - това е Зори в живота си в интернет.

 

Ралица
 

Игри на волята
Игри на волята

Коренно различна видяхме и Рали на Арената от момичето в Инстаграм. Блондинката стана истинско въплъщение на силната жена - перфектна физика, спортменство и игра на ръба.

 


Със сигурност по време на Игрите сте забелязали спортното тяло на Ралица, което някои фенове нарекоха "женската версия на Фифо". Макар и мускулатурата й да се открояваше на екрана, едва ли сте си представяли, че в действителност Рали има ето такова тяло:

 

Чудите са с какво се занимава блондинката, за да радва феновете си в социалните мрежи с тази изваяна мускулатура? Рали е про състезател в категория Бикини фитнес, а също така е многократен национален и международен шампион.

 

Фейгин
 

фейгин
Игри на волята

След като напусна "Игри на волята" фигуристката не спира да трупа отличия на леда. Както и последователи в Инстаграм.

Александра Фейгин има над 50 хиляди фенове в социалната мрежа, което я превръща в истински инфлуенсър.

 

Голям интерес сред аудиторията предизвика и връзката й с Георги от племето на червените. Както и дали любовта им се е съхранила след като той бе обвинен, че не е използвал грошовете си, за да спаси Фейгин на елиминацията.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)


Извън Арената на Игрите крехката блондинка умее също да приковава вниманието, показвайки фината си фигура в провокативни снимки в социалните мрежи.

 

Мирела
 

Игри на волята


Тя безспорно е една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята". Красивата танцьорка печели феновете с лъчезарна усмивка и разбира се красивото си тяло и лице.

 

Мирела е и една от най-следваните участничка в социалните мрежи. Красавицата се радва на внушителните над 111 хиляди последователи в Инстаграм. Съвсем спокойно можем да кажем, че тя е еднакво естествено красива в интернет и образът й в социалните мрежи не се различава от този, който гледахме от малкия екран.

 

Най-голямата разлика е в това, че в Инстаграм Мирела показва много повече кожа, от това, което виждахме в Игрите. Гарантирано феновете й нямат нищо против това.

 

Mани
 

Мани
Игри на волята

Ако никога не сте отваряли Инстаграм профила на Мануела Тонева, едва ли ще предположите, че тя има тяло на културист. Симпатичното миньонче обаче има фигура, в която абсолютно всеки мускул е изваян до перфектност.
 

Висока само 1.50, Мани както е позната на зрителите има 44 хиляди фенове в социалните мрежи. Извън игрите тя се занимава с физиотерапия, освен това се изявява като фитнес модел на бикини и бодибилдинг.
 

Любопитно е да се отбележи, че за разлика от останалите участници, повечето последователи на Мани не са българи. От 8 годишна тя живее в Лондон, така че спокойно може да кажем, че се радва на "международна слава".
 

Жени Джаферович
 

Игри на волята
NOVA

С внушителните 192 хиляди последователи, г-жа Джаферович определено печели приза за най-популярната в Инстаграм участничка от последното издание на "Игри на волята".

 

Жени от години е популярен инфлунесър в социалните мрежи, макар да дължи първоначалната си популярност именно на участията си в риалити формати. Освен от социалните мрежи, Джаферович е професионален гримьор. Вероятно по тази причина тя често демонстрира в профила си силата на грима и как той може да промени хората.
 

Жени стана една от най-коментираните жени не само в Игрите, но и в цялото публично пространство през последните месеци. Веднага след излизането от предаването, тя изтри за кратко профила в Инстаграм, а зрителите предположиха, че просто не е искала да сблъсква с цялата омраза срещу нея, защото нека не се лъжем - мненията за нея бяха крайно поляризирани.

 
 

Не би било честно да обръщаме внимание само на дамите, затова веднага разглеждаме профилите на няколко от представителите на мъжкото съсловие в "Игри на волята: България".

Лефтеров

Лефтеров Митко Игри на волята
NOVA


В живота Димитър Лефтеров разтуптява сърцата на жените с обезоръжаваща усмивка и тяло, каквото не се среща всеки ден. Но, най-често може да бъде видяно по телевизията и в Инстаграм.

 

Кое е най-хубавото при Митко Лефтеров ли? Той е романтично момче!

Но, онези, които ще се изкушат с неприлични предложения към Митко - внимавайте, защото използва функцията блокиране с много лека ръка.

Отличната си физическа форма търновецът дължи на редовните тренировки във фитнес залата. Но, Лефтеров не крие, че не винаги е изглеждал така. Преди известно време той е тежал над 100 кг., а диетата му се състояла основно от пица, дюнер и шоколад с шоколад. Така, че внимавайте какво слагате в чинията пред себе си...

 

Илиян
 

Мани
Игри на волята


Той се превърна в един от най-обсъжданите играчи, защото избра жените, вместо да чертае мъжки коалиции. Илиян, който се изявява като модел в Лондон, не може лесно да бъде сбъркан. И все пак визиите от профила му в социалните мрежи са доста различни от Илиян, който виждахме в спортен екип на екрана. 


 

Илиян демонстрира доста космполитен външен вид извън Игрите, а профилът му е повече като сцена на модно ревю.

 

Чакалов
 

Игри на волята
NOVA


Неизбежно стигаме и до най-горещия учител в България - Чакала.

"Охо какъв учител по физическо, де да имах такъв, щях редовно да съм в часовете... да се мотивирам, хи хи, успех!", пише под една от снимките му негова почитателка.

 

Чакала е участвал във всички кастинги на "Игри на волята", но успява да пробие само в последния сезон. При това като резерва. В Инстаграм нещата не стоят точно така - пробива рязко с 50 хил. фенове.