В Милано правят най-много секс, в Рим пък са най-разкрепостени
В Милано правят най-много секс, в Рим пък са най-разкрепостени / netinfo

Жителите на Милано правят най-много секс в Италия, твърди изследване, публикувано във вестник „Стампа“, цитирано от ProntoSofia.

Според него докато средният италианец декларира, че прави секс 142 пъти в годината, то жителите на Милано казват, че за тях средната годишна „норма“ е 200 пъти.

Една трета от мъжете и жените от Милано признават, че въпреки честотата, не са доволни от секса си и че биха желали по-високо „качество“. 18 на сто от тях дори никак не са доволни. Една трета от жителите на Милано биха желали по-малко стрес в ежедневието си.

Шампиони по удовлетворението от добрия секс са жителите на град Модена, където 92 на сто от анкетираните твърдят, че са много или доста доволни от сексуалния си живот.

Много доволни са и неаполитанците, тъй като половината от тях казват, че нямат от какво да се оплакват.

Рим пък е градът шампион по най-голяма освободеност в секса. 86 на сто от римляните признават, че обичат да правят секс по странен начин - включително и на открито, за да стане по-интересно.

Разкрепостеността в секса пък е по-ниска в Северна Италия. Изключение в това отношение правят областите Ломбардия с център Милано и Емилия Романя с център Болоня.