На 22 юли принц Джордж ще отпразнува своя 10-ти рожден ден. Най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън е втори в реда на наследяване на английския престол след баща си.

Въпреки това младият принц едва наскоро научил, че му е писано да стане крал един ден, като родителите му са предпочели да го предпазят от съдбата му.

Кейт Мидълтън и принц Уилям се оказаха далечни роднини

"Те му казаха, че всичко "кралско", като снимката на кралица Елизабет II с тримата й наследници в Бъкингамския дворец, е направено за него. Едва наскоро му казаха, че един ден ще бъде крал на Англия. Искаха да защитят детството му и неговата невинност", разкрива кралски експерт пред The Sun.

Освен това Кейт и принц Уилям трябвало да обяснят на Джордж, че един ден дядо му и баща му ще умрат, което е трудно за разбиране от едно дете. Както и това, че сестра му и брат му ще имат различна съдба от неговата", допълва източникът.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън правят опити за бебе №4?

Уилям и Кейт правят всичко по силите си, за да предпазят децата си от отговорностите на тяхното бъдеще, като искат на всяка цена да им осигурят възможно най-нормалното детство. Дори ако това означава да нарушат правилата на кралското семейство и да позволят на принц Джордж да избегне военната служба и да следва пътя, който сам е избрал.
БГНЕС