Натрупването на мазнини около вътрешните органи е характерно както за дебелите, така и за слабите хора
Натрупването на мазнини около вътрешните органи е характерно както за дебелите, така и за слабите хора / ThinkStock/Getty Images
Учени от американския университет "Уейк Форест" в щата Северна Каролина съветват как бързо да стопим мазнините в коремната област, без да се подлагаме на диети и да посещаваме фитнес салоните, пише в. "Дейли експрес".

Три лесни начина за стопяване на мазнините около вътрешните органи
 
За целта е достатъчно да прибавяме всеки ден по 10 грама целулоза във всяко ястие. Този прост способ ще ни позволи да намалим тлъстините си в коремната област с 3,7 процента за период от 5 години.

ж
Натрупването на мазнини около вътрешните органи е характерно както за дебелите, така и за слабите хора ThinkStock/Getty Images

Диетолозите отбелязват, че голямо количество целулоза се съдържа в овесените ядки, в бобовите растения, в някои плодове и зеленчуци.

Биреното коремче е опасно и за слабите хора
 
Тяхната редовна консумация води до значителното заздравяване на организма и той да пренастрои своята обмяна на веществата на нормален режим.
Това обаче съвсем не е достатъчно. Ще трябва и да се откажем от нездравословната храна, предлагана от веригите за бързо хранене.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА